Nadia's personlige boudoiroplevelse

Nadia, 32 år har været fordi mit studie, og deler her ud, om sin oplevelse med Boudoir By Winther.

Tak Nadia, fordi du valgte mig, som din personlige boudoirfotograf!

Hvordan hørte du om Boudoir By Winther?

Jeg så flere annoncer på Facebook og Instagram. Jeg begyndte at følge med på de sociale medier gennem et nogle måneder, inden jeg tog mod til mig og kontakte Mette.

Hvad fik dig til, at booke tid til din boudoir-oplevelse?

Jeg fulgte med gennem nogle måneder på de sociale medier og fik øjnene op for, at boudoir billeder ved Mette IKKE var erotiske billeder men SENSUELLE billeder. For mig er der enormt stor forskel. Der er også sexede og frække billeder, men på en enormt sofistikeret og smagfuld måde. Det var med til at overbevise mig.
Det der også var med til at overbevise mig var, at se at det var alle kropstyper Mette har inde. Og jeg er virkelig taknemmelig for alle de smukke skønne kvinder, der har valgt at dele deres oplevelse og billeder med os der følger med. TAK TIL JER! I er virkelig fantastiske. Dermed ikke sagt at dem der vælger at holde billederne privat ikke også er fantastiske og smukke. Det er de helt bestemt også. Men det har bare betydet virkelig meget for mig, at der er nogle der har valgt at dele. Jeg er selv en pluspige og har det egentlig fint med det. Men var usikker på, om jeg “kunne tillade mig” at få taget boudoir billeder når jeg nu ser sådan ud. For når du googler boudoir, så er det overvejende smukke, slanke kvinder, og det er smadder ærgerligt.
Derudover har jeg gennem mere end 2 år været plaget af angst og stress efter tabet af min mor i januar 2019. Jeg havde faktisk mistet mig selv og vidste ikke hvem jeg var og hvad jeg ville. Jeg har altid haft utrolig travlt med at gøre alt for alle andre og glemme mig selv.
Men besluttede mig en aften for at NU var det fanme min tur til at gøre noget godt for mig! For hvis ikke jeg har det godt og gør noget for mig selv og er noget for mig selv – Så kan jeg heller ikke været det for andre.
Så f*** hvad andre tænker – Den her oplevelse er noget JEG har lyst til og JEG gør for mig!

Det er også derfor at jeg har valgt at mine billeder måtte blive delt på de sociale medier. Der er kvinder der har hjulpet mig til at turde gøre det her, derfor vælger jeg også at dele mine, så andre får mulighed for at få en lige så fantastisk oplevelse som jeg har fået.

Og det er fuldstændig frivilligt om du vil dele dine billeder – Der er intet pres fra Mettes side!

Hvordan var oplevelsen i studiet for dig?

Jeg var SÅ spændt. Var nervøs lige da jeg bankede på døren, men samtidig havde jeg en
“shit jeg glæder mig” følelse i kroppen. Man kommer ind, bliver taget godt imod og man har lige en lille snak inden og så vælger man sammen det/de sæt lingeri der skal bruges.
Det var en fantastisk oplevelse. Mette er enormt imødekommende og gør det til det mest naturlige i verden at stå der i lækkert og frækt lingeri foran et fremmed menneske.
Mette har en fantastisk evne til at skabe et enormt tillidsfuldt og trygt rum. Jeg var slet ikke usikker og alle min bekymringer blev gjort til skamme. Der bliver sat god musik på, og man lader sig bare rive med af stemningen.
Mette viser dig alle dine poseringer og guider dig. Og hvis du skal have den vist mere end én gang, gør hun det gerne med et smil. Det var så sjovt og afslappet og hyggeligt – Hvor mærkeligt det end kan lyde når man tager situationen i betragtning.
Mette er virkelig god til at komme med feekback og ros undervejs. Og det kommer fra hjertet af og hun mener det. Det er plads til sjov og snak undervejs og man har en følelse af, at man har al tid i verden til den her oplevelse. Der er ingen stress og jag.

Har det påvirket, hvordan du opfatter og ser dig selv efterfølgende? Hvis ja, hvordan har dit syn på dig selv ændret sig?

Det har det i den grad! Jeg var så høj på lykke, stolthed, selvtillid og selvværd flere uger efter det her. Når jeg engang i mellem har en dårlig dag, så kigger jeg mine billeder igennem igen, lige for at minde mig selv om, at jeg er præcis som jeg skal være og det er godt nok! Og minde mig selv om hvor langt jeg er kommet i det her forløb med min angst og stress.
Det havde jeg slet slet ikke turde håbe eller tro på. Hvis der var nogen der havde sagt til mig i julen 2020 at om et par måneder så står du i lækkert lingeri i et smukt studie med en hammer dygtig fotograf til en boudoir fotografering, så havde jeg nok rystet på hovedet af dem og sagt at de var åndsvage.
Jeg har altid været ekstrem hård ved mig selv og altid snakket grimt til mig selv. Sådan som jeg nogle gange snakker til mig selv, sådan kunne jeg ALDRIG finde på at snakke til andre.
Den her boudoir oplevelse har hjulpet mig til at kunne se meget mere positivt på mig selv og mine præstationer i alle facetter af livet.
Når jeg får “tilbagefald” og snakker grimt til mig selv, så går jeg ud og kigger mig selv i spejlet og finder mit album frem og siger højt til mig selv “Du er præcis som du skal være – Du er smuk!”. En bonus som jeg på ingen måder havde set komme, af at have været til boudoir fotografering. Det er så meget mere en billederne du vælger – Det er en gave for livet til DIG!

Hvis du skulle komme med ét godt råd til læserne, eller en lille ekstra bemærkning, hvad er det så? 

BARE GØR DET! Du vil ikke fortryde det! Det er en oplevelse for livet.
Én ting er at du får nogle fantastiske billeder med dig og en virkelig god oplevelse. Men det du også får med dig er et enormt stort selvtillidsboost og selvværdsboost – Og det varer virkelig ved længe!
Og det kan ikke købes for penge! Det får du med ganske gratis <3

Du er så fantastisk Mette ❤

Boudoir sensuelt portræt
sexet kvinde med former

Hvordan havde du det op til din session?

Jeg var SÅ nervøs. Jeg var enormt usikker og havde tusind tanker: “Kan jeg nu finde ud af det?”, “Det bliver sikkert en vildt akavet og pinlig situation”, “Jeg er ikke god nok til det her”, “Jeg er ikke smuk nok”, “Jeg kan ikke få lige så flotte billeder som dem jeg ser blive delt hos Mette”, “Det er nok også dumt at gøre det her”.
Jeg har som tidligere nævnt angst og jeg var virkelig bange for at jeg ville få angstanfald midt under shootet. Jeg har generaliseret angst, og det er ikke én bestemt ting, der udløser mine angstanfald. Det kan komme hvor som helst og når som helst. Jeg havde en god snak med Mette inden, hvor vi snakkede det igennem og jeg fortalte Mette om mine bekymringer. Og følte mig forstået og imødekommet og på ingen måde set ned på.

Hvordan havde du det, da du så dine billeder første gang?

Jeg blev SÅ overvældet! Jeg havde virkelig virkelig håbet, af hele mit hejrte, at der bare var en 5-6 gode billeder. Men der var jo LANGT mere end det! Jeg fældede flere tårer under fremvisningen og var helt paf over hvor FUCKING lækker og smuk jeg er!
Jeg havde slet ikke det billede af mig selv før jeg kom hos Mette.
Jeg havde på forhånd bestemt mig for, at jeg kun ville have den billigste pakke – Både fordi jeg på det tidspunkt syntes det var lidt dyrt og slet ikke forventede at have ret mange gode billeder. Jeg blev så positivt overrasket og den følelse jeg sad med – At være så pisse stolt over hvordan jeg ser ud, overvældet over selv at kunne se hvor lækker og smuk jeg er, at være helt paf og tænke “Gud det er jo mig!”. Det gjorde at jeg tænkte det her skal jeg simpelthen give mig selv – Jeg endte med at købe diamant-pakken med album og digitale filer. Da jeg fik filerne og albummet til digital godkendelse inden de blev sendt i tryk, trillede tårerne igen ned af mine kinder. Det er så intens en oplevelse. Jeg kigger i mit album HVER dag og tænker “FUCK du er smuk og lækker!” og jeg har planer om, at 3-4 af dem skal der laves print af, så de kan komme op og hænge.

Kunne du finde på, at få taget boudoirbilleder igen en anden gang?

JA! Jeg var afsted i februar og har allerde booket endnu en tid i juli! Og jeg GLÆDER mig som en lille barn til juleaften. Og ved at det bliver en endnu vildere og federe oplevelse end første gang, for nu ved jeg hvad det handler om og ved hvordan det foregår.

Ville du anbefale dine veninder, at prøve boudoir?

Ja, absolut – Ikke bare mine veninder – Men ALLE kvinder.
Jeg har også sagt det til Mette tidligere. Men det burde være lov at alle kvinder mindst én gang i livet skal prøve boudoir! Det er så fed en oplevelse at det bør alle give sig selv.

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der jævnligt flere smukke kvinder. Her kan du også holde øje med mit arbejde, og løbende kampagner.