Handelsbetingelser hos Boudoir By Winther

Generelle oplysninger

Boudoir By Winther
Præstemarksvej 7
8700 Horsens
CVR nr.: 37217360
Telefon: 27292015
Email: kontakt@boudoirbywinther.dk

Priser:
Hos Boudoir By Winther tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling:
Boudoir By Winther modtager betaling med MobilePay, Bankoverførsel og Kontant. Betalingen skal ske i forbindelse med din bestilling. Der er mulighed for at betale det gulde beløb på en gang, eller dele betalingen op over 4 gange. Du vil først modtage din bestilling, efter det fulde beløb er registreret hos Boudoir By Winther.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering:
Boudoir By Winther aftaler leveringsdatoer med hver enkelt kunde.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 99 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Hvornår din varer leveres, efter din bestilling, bliver aftalt individuelt med hver enkelt kunde ved bestilling.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Der er mulighed for afhentning af ordren i studiet, efter aftale med Boudoir By Winther

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Boudoir By Winther vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

DER ER INGEN REKLAMATIONSRET PÅ DIGITALE PRODUKTER, OG BOUDOIR BY WINTHER KAN IKKE STILLES TIL ANSVAR FOR, AT DIGITALE PRODUKTER KAN SE ANDERLEDES UD PÅ ANDRE COMPUTERE.

OPLEVER DU PROBLEMER MED DIT DIGITALE PRODUKT, ER DU MERE END VELKOMMEN TIL, AT KONTAKTE BOUDOIR BY WINTHER, OG SÅ HJÆLPER VI GERNE MED, AT FORSØGE AT UDRETTE EN LØSNING. MEN DETTE VIL IKKE ALTID VÆRE MULIGT, DA BOUDOIR BY WINTHER IKKE ER ANSVARLIG FOR F.EKS. SKRÆMINDSTILLINGER, ANDERLEDES SKÆRMFARVER MM.

MISTER DU DINE DIGITALE PRODUKTER F.EKS. I TILFÆLDE AF SERVERNEDBRUD, TAG STRAKS KONTAKT TIL BOUDOIR BY WINTHER. DU VIL UDEN BEREGNING FÅ TILSENDT DINE DIGITALE PRODUKTER IGEN, SÅFREMT DE STADIG LIGGER I BESIDDELSE HOS BOUDOIR BY WINTHER. HAR VI IKKE LÆNGERE DINE BILLEDER ELLER DIGITALE PRODUKTER, KAN BOUDOIR BY WINTHER IKKE STILLES TIL ANSVAR FOR. DERFOR ANBEFALES DU TIL, AT OPBEVARE DINE DIGITALE BILLEDER PÅ MINDST TO FORSKELLIGE ENHEDER.

Leveringstid:
Den amlindelige leveringstid er 3-6 uger, men bliver aftalt individuelt med hver enkelt kunde. opstår der forsinkelser på kundens ordre fra boudoir by winther’s leverandør’s side, kan boudoir by winther ikke stilles til ansvar for eventuelle forsinkelser og ulejligheder det måtte medføre.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Mette Winther Birk / Boudoir By Winther
Præstemarksvej 7
8700 Horsens
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion:
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr og konto.nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret:
Ifølge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Du frasiger dig dine 14 dages fortrydelsesret, i det du placerer din bestilling på fysiske produkter. Din bestilling har ingen økonomisk værdi for andre, så vi kan derfor ikke stå til ansvar for fortrydelse.

Har du klager over redigering af produktet, så kontakt os, så vi kan finde en løsning sammen, i en god tone.

Forudbetaling og fortrydelse:
Fortryder du din bestilling af tid, og ønsker du at få refunderet din betaling af fotogafering, skal dette ske mindst 4 uger før før din tid hos Boudoir By Winther. Er der tale om en session inklusiv styling af professionel makeup artist, vil kravet om aflysning stige til mindst 4 uger før sin tid, hvis man skal have sine penge retur.

Melder du afbud efter overstående,, til din tid, refunderes din faktura ikke.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.- Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Returnering:
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Afhentning i butik:
Afhentning af ordre skal ske efter aftalt med Boudoir By Winther.

Rettigheder:
Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Boudoir By Winther.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser. Det er heller ikke tilladt, for andre at redigere eller ændre i digitale produkter fra Boudoir B y Winther. de er lavet ud fra kunstnerisk frihed og i Boudoir By Winther’s fotografiske stil, og må ikke ændres.

Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Boudoir By Winther. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@boudoirbywinther.dk

 

Persondatapolitik hos Boudoir By Winther

 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Boudoir By Winther.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Boudoir By Winther indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
– Besøger vores hjemmeside
– Tilmelder dig vores nyhedsbrev
– Anmelder vores hjemmeside
– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.boudoirbywinther.dk er Boudoir By Winther, Præstemarksvej 7, 8700 Horsens, cvr nr. 37217360

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger og dine billeder (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 1 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse. Ønsker du, at vi skal beholde dine billeder, betaler du 250 kr. for at have dem og dine oplysninger opbevaret i 1 år mere.

Dine billeder vil ikke blive offentliggjort, med mindre der er lavet en skriftlig aftale om, at Boudoir By Winther må bruge dem til markedsføring.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.dk.

Vi har vores hjemmeside hos simply.com , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i simply.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@boudoirbywinther.dk.

 

 

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der løbende flere smukke knvinder og sensuelle fotos til fremvisning. Her kan du også holde øje med tilbud og andre kampagner.

Kundeservice

Der er bestemt ingen skam i, at nyde sig selv og lidt selvforkælelse