Hvem er jeg?

Min helt store passion er at finde det unikke, og fastholde det i smukke billeder. 

Jeg ved, at alle kvinder er forskellige, og har sine egne unikke træk. Dem hjælper jeg med, at finde frem!

Hvem er jegOm Boudoir By Winther
Mette Winther Birk
Studie: Himmelbjergvej 11, 8680 Ry
kontakt@boudoirbywinther.dk
Tlf. 27292015

Enhver krop er unik.

Min helt store passion er at finde det unikke, og fastholde det i smukke billeder. Det kan jeg med boudoir fotografiet. De nærmest kunstneriske øjeblikke, hvor det enkelte menneskes særkende træder frem, kan ændre deres syn på sig selv for altid. Inden fotograferingen fortæller kunden måske, hvor ubehageligt det er at stå foran kameraet, men efterhånden som hun selv ser sig selv i et andet lys, slapper hun af og nyder selvforkælelsen.

Om Boudoir By Winther
Om Boudoir By Winther

Efter at have arbejdet som fotograf i et større fotostudie, har jeg valgt at blive selvstændig, for at kunne specialisere mig i boudoir genren, for at fokusere på de trygge rammer og for at have mere tid til den enkelte kunde.

Jeg startede op som selvstændig d. 01.08.2020. På mit første år som selvstændig, har jeg haft 200+ kvinder inde af døren  foran kameraet, og 200+ glade, tilfredse og mere selvelskende kunder ude af døren igen. Boudoir er magisk, og det vil jeg gerne fortælle og vise.
Med mine i hvert fald 1000+ fotograferinger af kvinder, vil jeg ydmygt sige, at jeg blevet specialist og professionel boudoir fotograf.

Passion for det gode arbejde.

Passionen for fotografi har jeg haft siden ungdomsårene, og selvom jeg kun er 26 år, har jeg allerede 8 års erfaring som fotograf. I tilbagemeldingerne fra mine kunder kan jeg se, at jeg åbenbart har en evne til at skabe de trygge rammer, der skal til for at det magiske øjeblik kan fanges i linsen.

Min tilgang til fotografering af kvinder er meget intuitiv. Jeg planlægger ikke en session på forhånd, men kigger på hver enkelt kvindes smukke særtræk, og arbejder ud fra det. Tempoet følger kunden, så det hele forbliver trygt, men stadig unden for komfortzonen. Det er min overbevisning, at vi udvikler os som mennesker, når vi stepper ud af komforten og mærker, at vi kan, lige præcis det vi vil!

Under fotograferingen vil jeg guide dig igennem alle poseringer og udtryk. Du vil ikke på noget tidspunkt stå alene i oplevelsen. Undervejs vil jeg vise dig, nogle af de smukke billeder vi laver, bag på kameraet. På den måde får du en fornemmelse af, hvor godt du ser ud, selv uden billederedigering. Men det gør dig også mere tryg i, at billederne bliver sensuelle og feminine, med den rigtige mængde af sensualitet.

Mit boudoir studie i Ry

Mit studie ligger i de smukkeste, og mest rolige naturomgivelser, som danner rammerne, for et trygt og sikkert sted. Det skønne udtryk kommer både til sin ret i den fredet natur, men også i mit helt unikke lokale, som har smukke franske vinduer, sildebensparket som gulv, og med en indretning, der siger hjemmeligt, hygge og sensualitet. 

Videoen her viser både den smukke natur og mit lille fine studie. Men lige så vigtigt kan du se, hvordan du finder vejen op til mit studie, når du skal have taget dine egne boudoir billeder hos mig.

Afspil video om Himmelbjreggården

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der jævnligt flere smukke kvinder. Her kan du også holde øje med mit arbejde, og løbende kampagner.