Hvem er jeg?

Min helt store passion er at finde det unikke, og fastholde det i smukke billeder. 

Jeg ved, at alle kvinder er forskellige, og har sine egne unikke træk. Dem hjælper jeg med, at finde frem!

Hvem er jeg boudoir by winther MetteOm Boudoir By Winther
Mette Winther Birk
Studie: Himmelbjergvej 11, 8680 Ry
kontakt@boudoirbywinther.dk
Tlf. 27292015

Enhver krop er unik og værdig

Min helt store passion er at finde det unikke, og fastholde det i smukke billeder. Det kan jeg med boudoir fotografiet. De nærmest kunstneriske øjeblikke, hvor den enkelte kvindes unikke træk træder frem, kan ændre deres syn på sig selv for altid. Inden fotograferingen fortæller kunden måske, hvor grænseoverskridende det er at stå foran kameraet, men idet hun selv ser sig selv i et nyt lys, slapper hun af og nyder selvforkælelsen.

Mere end "bare" billeder
Mere end "bare" billeder

Mere end "bare" billeder

Som Danmarks første specialiserede boudoirfotograf er jeg heldig nok til at leve en livsstil, der bringer mig utrolig glæde og tilfredsstillelse. For at være boudoirfotograf er ikke bare et arbejde for mig. Det er en måde, hvor jeg ændrer en lille del af verden, én kvinde ad gangen, ved at sprede mere (selv)kærlighed.

Men det er selvfølgelig ikke kun min profession, der definerer mig. Bag kameraet er jeg også en stolt kone, en kærlig mor og en heldig ejer af to store (og skøre) hunde.

Min passion strækker sig ud over blot at tage billeder. Det handler om at finde det smukke og unikke i hver enkelt kvinde, uanset hendes størrelse, alder eller baggrund. Jeg tror på, at alle kvinder er unikke, og har skønhed og styrke, som fortjener at blive set og foreviget.

Når mine kunder træder ind i mit studie, er mit mål at skabe et trygt og støttende rum, med en atmosfære, hvor de føler sig afslappede og værdsatte. Jeg guider dem gennem hele processen og hjælper dem med at (gen)opdage deres sande unikke sider. Det handler ikke “bare” om at få det perfekte billede, men om at hjælpe dem med at stå ved sig selv og stråle i deres fulde potentiale. En boudoirfotografering kan sætte gang i en indre rejse med mere mod, styrke og selvværd.

Jeg oplever hele tiden, at kvinder kommer ind i studiet, og går igennem en kæmpe transformation, fordi de har baseret sit værd i på, hvad de ser i spejlet. Men når de kommer ind til en boudoirfotografering hos mig, viser jeg dem alt det, som jeg og andre ser i dem, som spejlbilledet ikke viser.

Jeg tror på, at selvkærlighed og værdighed er essentielle for enhver kvinde. Og jeg insisterer på, at alle kvinder, uanset deres alder, kropstype eller udseende, er værdige af begge dele. Med mit arbejde hjælper jeg kvinder med at frigøre sig fra samfundets forventninger og omfavne deres egen unikke skønhed.

Når jeg ser mine kunder blomstre foran kameraet, og når de ser sig selv gennem mit kamera og opdager deres egen skønhed, så føler jeg mig privilegeret. Det er en ære at være en del af deres rejse mod at omfavne sig selv og finde indre styrke. Jeg tror på, at boudoirfotografi kan være et af de mest powerfulde redskaber til at se sig selv i nyt lys, og derned åbne op for selvkærlighed og selvaccept.

Mit budskab som specialiseret boudoirfotografer er, at boudoir er for alle. Og det handler om meget mere end “bare” billeder. Det handler om at se og elske dig selv, for den du er i dette øjeblik.

Magien og transformationen ved boudoir

Efter at have arbejdet som fotograf i et større fotostudie, har jeg valgt at blive selvstændig, for at kunne specialisere mig i boudoir genren, for at fokusere på de trygge rammer og for at have mere tid til den enkelte kunde.

Jeg startede op som selvstændig d. 01.08.2020. På mit første år som selvstændig, har jeg haft 200+ kvinder inde af døren  foran kameraet, og er efterhånden et stykke over 350+ glade, tilfredse og mere selvelskende kunder ude af døren igen. Boudoir er magisk, og det vil jeg gerne fortælle og vise.
Med mine i hvert fald 1000+ fotograferinger af kvinder, vil jeg ydmygt sige, at jeg blevet specialist og professionel boudoir fotograf.

 

Lyt til min historie som kvindelig selvstændig med fantastiske Laura Loop lige her.
Tak Laura, for at invitere mig ind i dit powerfulde univers, og for at give mig muligheden for at inspirere andre der lytter med på din kanal. #PowerWomanHood

Passion for det gode arbejde.

Passionen for fotografi har jeg haft siden ungdomsårene, og selvom jeg kun er 27 år, har jeg allerede 9 års erfaring som fotograf. I tilbagemeldingerne fra mine kunder kan jeg se, at jeg åbenbart har en evne til at skabe de trygge rammer, der skal til for at det magiske øjeblik kan fanges i linsen.

Min tilgang til fotografering af kvinder er meget intuitiv. Jeg planlægger ikke en session på forhånd, men kigger på hver enkelt kvindes smukke særtræk, og arbejder ud fra det. Tempoet følger kunden, så det hele forbliver trygt, men stadig unden for komfortzonen. Det er min overbevisning, at vi udvikler os som mennesker, når vi stepper ud af komforten og mærker, at vi kan, lige præcis det vi vil!

Under fotograferingen vil jeg guide dig igennem alle poseringer og udtryk. Du vil ikke på noget tidspunkt stå alene i oplevelsen. Undervejs vil jeg vise dig, nogle af de smukke billeder vi laver, bag på kameraet. På den måde får du en fornemmelse af, hvor godt du ser ud, selv uden billederedigering. Men det gør dig også mere tryg i, at billederne bliver sensuelle og feminine, med den rigtige mængde af sensualitet.

Om Boudoir By Winther

Mit boudoir studie i Ry

Mit studie ligger i de smukkeste, og mest rolige naturomgivelser, som danner rammerne, for et trygt og sikkert sted. Det skønne udtryk kommer både til sin ret i den fredet natur, men også i mit helt unikke lokale, som har smukke franske vinduer, sildebensparket som gulv, og med en indretning, der siger hjemmeligt, hygge og sensualitet. 

Videoen her viser både den smukke natur og mit lille fine studie. Men lige så vigtigt kan du se, hvordan du finder vejen op til mit studie, når du skal have taget dine egne boudoir billeder hos mig.

Afspil video om Himmelbjreggården

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der jævnligt flere smukke kvinder. Her kan du også holde øje med mit arbejde, og løbende kampagner.