Kontakt mig

Husk at du også fortjener at forkæle dig selv!

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål, eller vil booke en tid. Send en e-mail til kontakt@boudoirbywinther.dk eller udfyld formularen. Du kan også ringe på 27292015.

Send en forespørgsel i dag

Google maps til studiet i Ry

Hvem er jeg boudoir by winther Mette

Selve stedet - og vejen op til mig

Afspil video om Himmelbjreggården

Videoen her viser både den smukke natur og mit lille fine studie. Men lige så vigtigt kan du se, hvordan du finder vejen op til mit studie, når du skal have taget dine egne boudoir billeder hos mig.

Hvem er jeg?
Mit navn er Mette, og jeg er en kvindelig fotograf, med speciale i, at få kvinder til, at stråle. Boudoir billeder handler ikke kun om, at at få et billede op på væggen, eller i et album. Det handler om, at kvinden skal se, hvor smuk, unik og sensuel, hun er. Selvkærlighed er desværre en sjældent ting, som vi ikke ser nok af. Men hver gang, en ny kvinde er gået ud fra min studie, ser jeg lidt mere selvkærlighed i verden. Og det er det, der driver mig. Se mere om mig / Boudoir By Winther her!

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der jævnligt flere smukke kvinder. Her kan du også holde øje med mit arbejde, og løbende kampagner.