Par boudoir

Op til 5 timers fuld fokus på kærligheden, magien og sensualiteten mellem din partner og dig! Bliv stylet af en professionel stylist, og få taget sensuelle boudoir billeder, der fremhæver jeres unikke træk OG forhold.
/ Jeres kvindelige boudoir fotograf

Hvad er par boudoir?

Op til 5 timers fuld fokus på JER og den magi der foregår imellem jer som par!

Til en parfotografering vil der være mulighed for at blive fotograferet i 3 forskellige outfits og med mulighed for at tilvælge flere bonussæt med forskellige temaer.
I kan læse om mine bonussæt her.

Ved par boudoir er det utrolig vigtigt at få styr på grænserne, så alle parter får en god og tryg oplevelse. Min vigtigste opgave er at skabe et rum, hvor I kan udfolde jer som par og være intime på det følelsesmæssige plan, imens det føles trygt, sjovt og spændende!

Det handler ikke om sex eller porno. Det handler om den følelsesmæssige nydelse der ligger i alt jeres kærlighed til hinanden. 

Vi gør tingene i jeres tempo.  Jeg hjælper og guider jer hele vejen igennem i poseringer og interaktion imellem jer.

Til en boudoirfotografering  med par boudoir vil I få en oplevelse og date ud over det sædvanelige. Det er en highend luksusoplevelse at få taget parboudoir, og I vil både se og mærke jeres kærlighed blomstre på andre måder, end I ellers oplever i hverdagen. Det vil også skabe en endnu større tillid imellem jer, som ikke kun forbliver i studiet, men som kommer med jer hjem og bor i jer fremover.

Der er mulighed for at booke professionel styling af hår og make up til jeres session, for at give oplevelsen et ekstra kick af luksus og forkælelse. Det giver den sidste, afgørende WAUW-effekt til resultatet, fordi stylingen virkelig hjælper med, at fremhæve de smukke træk, du har.

par boudoir

Jeg vil til enhver tid anbefale, at vælge stylingen til, da det både er ekstra selvforkælelse til den fulde oplevelse, men det giver også et ekstra boost af selvtillid, som skinner igennem på jeres billeder.

– Du kan komme med dine egne ønsker og foreslag, eller lade det være op til stylisten. Det er op til dig.

Stylingen foregår i mit studie, så det er dejlig nemt for jer.
*det inkluderer make up og hår-styling. Det inkluderer ikke  negle o.lign.

Op til 5 timers selvforkælelse for jer som par

(Op til) 5 timers fuld fokus på JER og den magi der foregår imellem jer som par. Sammen foreviger vi jeres kærlighed og energi i et trygt rum.

3 + x forskellige outfits

Vælg jeres 3 favorit-outfits, I gerne vil fotograferes i, og gør oplevelsen endnu mere unik og spændende, med tilvalg af bonussæt med forskellige temaer.

Ca. 80 billeder i jeres personlige galleri

Bliv blæst bagover af jeres unikke energi og sammenspil med det samme. Efter fotograferingen vil I få et glas bobler og lidt snacks som I kan nyde i takt med at I nyder jeres unikke billeder, som I ser allerede på dagen i studiet.

Priser for par boudoir

Luxury session for par

professionel styling (for 1 person)
Fotografering
op til 5 timer
3 (+ x) sæt lingeri
gratis lån af lingeri fra kundeklædeskabet (outfits til kvinder)
Et glas bobler & snacks

2600,-

Elegance session for par

Fotografering
op til 4 timer
3 (+ x) sæt lingeri
gratis lån af lingeri fra kundeklædeskabet (outfits til kvinder)
Et glas bobler & snacks1100,-

Priserne er eksklusiv billeder og produkter, som starter fra 3500,-.
– Ved booking betale du for den type fotografering du ønsker (luxury eller elegance session) og minimumskøbet for produkter. 

Priserne varierer alt efter valg af produkter og collections. Den gennemsnitlige investering er 11.000-14.000,- men priserne varierer fra 3500,- og op.

Ønsker du yderligere informationer om mulighederne, så er du mere end velkommen til, at kontakte mig.

For yderligere informationer om priser samt booking, udfyld kontaktformularen

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der løbende flere smukke kvinder og sensuelle fotos til fremvisning. Her kan du også følge med i min hverdag, og se sneakpeeks og meget andet.