Fordelene ved at vælge en professionel fotograf

Hvad er fordelene ved at vælge en professionel fotograf​ vs. at tage sine egen selfies?

Okay, nu må du ikke misforstå mig. Jeg ELSKER at hjælpe jer kvinder med, at tage smukke, lækre og spicy selfies (det er derfor, at jeg laver små spicy selfie tutorials på instagram til jer jævnligt)

MEN … Der er altså bare noget magisk ved at give sig selv oplevelsen med den rigtige professionelle fotograf.
(Og når jeg skriver den rigtige, så mener jeg den rigtige for dig. Det er ikke nødvendigvis den samme, som er den rigtige for mig)

Kreativitet og ekspertise

En professionel fotograf med respekt for håndværket og kunden er en kunstner. Vi bruger vores kreativitet og ekspertise til at skabe smukke billeder. Vi har en dybere forståelse for, hvordan vi med komposition, farver, lys og skygge og interaktionen med den individuelle kvinde, kan skabe en visuel fortælling. Ved at vælge en professionel fotograf får du ikke kun vores tekniske færdigheder, men også vores unikke perspektiv og kreative vision. Vi får dig til at stråle, og fanger alt det smukke i dig, som vi ser, men du måske ikke selv gør.

Skaber en professionel og tryg oplevelse

At vælge en professionel fotograf betyder også at få en professionel oplevelse. Fra det øjeblik du står i studiet, vil fotografen arbejde på at skabe et behageligt og trygt rum, hvor du kan føle dig afslappet og være dig selv. Vi vil vejlede dig gennem hele oplevelsen og processen, og sikre at du føler dig godt tilpas foran kameraet.

professionel fotograf vs. Selfies
nude in the sheets bonussæt


Øjeblikke fanget i deres bedste lys

En af de vigtigste forskelle mellem at tage egne billeder og at vælge en professionel er evnen til at fange kvinden i sit bedste lys. En professionel fotograf vil være opmærksom på timingen, det rette øjeblik og de perfekte detaljer, der skaber empowering billeder. Vi er dygtige til at fange de små spontane øjeblikke og følelser, som kan gå tabt i amatørbilleder og selfies.
Har du nogensinde prøvet at tage de perfekte selfies, mens du f.eks. har grineflip, og fange den helt rette vinkel og øjeblik? Det er svært! 

Så selvom det er fantastisk at kunne tage sine egne selfies, så er der en magisk og unik kvalitet ved de billeder, en professionel kan levere. Og så er det også bare en helt anderledes og speciel luksusoplevelse. 

Jeg håber, at det kunne opklare nogle tanker og måske spørgsmål du har gået med i hovedet.

Er du klar til at give dig selv den ultimative luksusoplevelse med en boudoirfotografering?

Jeg ønsker dig verdens bedste dag.

Ps. husk at du ikke må sammenligne, at deltage i et event som f.eks. et bryllup med en professionel fotograf, med at tage til en professionel boudoir- eller portrætfotograf. Det er to meget forskellige genre og visioner der skal fanges i de genre, og kan derfor ikke sammenlignes.

Læs om mig her

Som specialiseret boudoirfotograf er mit job ikke bare at tage smukke billeder. Det handler om at skabe en rum, hvor kvinder kan se deres egen skønhed og stå ved sig selv. Det handler om at minde dem om, at de er unikke, betydningsfulde og værdige af al den kærlighed, de fortjener. Både fra verden, men specielt fra dem selv. Gennem mit arbejde ønsker jeg at sprede budskabet om selvkærlighed og hjælpe kvinder med at omfavne deres sande selv i en verden, der ofte fortæller dem andet. Mit budskab er, at boudoir er for alle. Og det handler om meget mere end "bare" billeder. Det handler om at se og elske dig selv, for den du i øjeblikket.

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der jævnligt flere smukke kvinder. Her kan du også holde øje med mit arbejde, og løbende kampagner.