Bonussæt

Gør dit boudoir galleri mere fyldigt, mere unikt og mere powerfuldt.

Hvad er et bonussæt?

Et bonussæt er en fantastisk måde, at gøre dit boudoir galleri både større, og endnu mere unikt, end det er i forvejen. Det er nemlig ekstra sæt/outfit, ud over de 3 almindelige sæt, du automatisk får med i din booking.
Forskellen fra de almindelige sæt og bonussættet er, at et bonussæt kan være med et tema, som ingen af de andre sæt har.
Du kan tilvælge alle de bonussæt du ønsker til din session. De fleste af mine kunder vælger minimum 2 bonussæt, for at spice sit galleri ekstra op.

Lige nu har jeg seks forskellige temaer, og hvis du ikke allerede kender dem, så kan du se dem lige her!

Vand(dråber)

Fungerer fantastisk til closeup billeder af kroppens former, da dråberne skaber en form for refleksioner, og fremhæver dine kurver og krop på en helt speciel og smuk måde.

vanddråber

Bondage

Det er her, du virkelig dykker ned i den mere spicy side af boudoirgenren (men ikke noget vulgært!). Du kommer i kontakt med dine egne sensuelle sider, på en helt anden måde. Fungerer super til både closeups og fuld figur.

bondage bonussæt

Neonlys

Neonlys er også et spicy bonussæt. Det sætter en stemning igang, og lægger en meget sensuel tone i billederne. Det er smukt, det er anderledes og det er frækt på den gode måde.
Neonlys er ikke for alle, så du skal være helt sikker på, at det er en stil du kan lide, hvis du vælger dette bonussæt.

Magien og transformationen ved boudoir

Englevinger

Englevinger er for dig, som gerne vil connecte med din indre goddess for fuld styrke. Vingerne er en anderledes og skøn rekvisit, som giver dine billeder et himmelsk udtryk blandet i det feminine og sensuelle.

englevinger bonussæt

Nude in the sheets

Det mest feminine og lette bonussæt af dem alle. Det er æstetisk og smukt, og det fungerer faktastisk til både clouseups og fuldfigur. Der er noget enormt powerfuldt, at forelske sig i sine billeder helt uden tøj på.

nude in the sheets bonussæt

Natur

Natur er jo noget helt andet. Det er svært at beskrive, hvad det kan, for det kan lidt af hvert. Du vil blive fotograferet ude i den smukke og elegante natur ved studiet, hvor der er masser af træer/skov.

natur bonussæt

Kan jeg kombinere bonussættene?

Ja, de fleste bonussæt kan sagtens kombineres!
Så hvis du f.eks. ønsker vanddråber og nude in the sheets sammen som sammensætning, så kan det godt lade sig gøre. Begge bonussæt vil skulle bestilles som seperate bonussæt, så du på den måde betaler for begge.

Kan jeg fortryde valg af bonussæt?

Ja, du kan godt vælge et bonussæt, og så ændre dit valg til et andet senere. Det bedste vil være, hvis du når at ændre valget inden sessionen, så jeg kan være sikker på, at tingene til det nye ønskede bonussæt er klar. Men finder du først ud af det på dagen, så snak med mig om det nye ønske stadig er muligt.

Hvad koster bonussæt?

Et bonussæt koster 500,- pr. sæt. Der følger automatisk 3 almindelige sæt med i din booking, og bonussæt er valgfrit om du ønsker at bestille som ekstra sæt.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at booke en tid, så udfyld kontaktformularen her

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der jævnligt flere smukke kvinder. Her kan du også holde øje med mit arbejde, og løbende kampagner.