Den ultimative oplevelse

Op til 5 timers fuld fokus på DIG! Bliv stylet af en professionel stylist, og få taget sensuelle boudoir billeder, der fremhæver dig og dine unikke træk.
/ Din kvindelige boudoir fotograf

Hvad er den ultimative oplevelse?

Det er, at du får en oplevelse på op til 5 timers fuld fokus på DIG og kun dig!

Til din boudoir fotografering vil du blive fotograferet i 3 forskellige sæt lingeri. Du kan medbringe dit eget lingeri, men jeg har også et stort kundeklædeskab, som du kan låne af helt gratis, når du booker din fotografering hos mig. Du kan se udvalget af lingeri i mit kundeklædeskab her.

Ud over de 3 outfits har du også mulighed for at gøre din fotografering endnu mere unik, og gøre dit billedegalleri større. Det kan du ved at tilvælge et eller flere af mine bonussæt. Et bonussæt går ud på, at du kan bruge et/flere outfits end de 3, og som har forskellige temaer. Alt det kan du læse mere om her.

Det er vigtigt, at oplevelsen er tryg, behagelig og selvfølgelig skide sjov. Vi gør tingene i dit tempo. Der er ingen forventninger til, at du skal gøre noget alene. Jeg hjælper og guider dig hele vejen igennem. Du vil opleve at se dig selv fra helt nye sider, og du vil mærke en helt anden styrke i dig, end du er vant til. Det sætter gang i en indre proces, der åbner op for mere selvkærlighed og tillid til dig selv.

Udover sensuelle boudoir billeder, kan du også tilvælge, at blive stylet af en professionel stylist. Det giver den sidste, afgørende WAUW-effekt til resultatet, fordi stylingen virkelig hjælper med, at fremhæve dine smukke træk, du har. Jeg vil til enhver tid anbefale, at vælge stylingen til, da det både er ekstra selvforkælelse til den fulde oplevelse, men det giver også et ekstra boost af selvtillid, som skinner igennem på dine billeder.

– Du kan komme med dine egne ønsker og foreslag, eller lade det være op til stylisten. Det er op til dig.

Stylingen foregår i mit studie, så det er dejlig nemt for dig.
*det inkluderer make up og hår-styling. Det inkluderer ikke  negle o.lign.

Sensuelle boudoir billeder
professionel styling

5 timers selvforkælelse

Du er i centrum hos mig. Op til 5 timer, hvor du bliver stylet, fotograferet og får fremvisning af dine smukke billeder.

3 + x forskellige outfits

Vælg dine 3 favorit-outfits, du gerne vil fotograferes i, og gør din oplevelse endnu mere unik og spændende, med tilvalg af bonussæt med forskellige temaer.

Ca. 80 billeder i dit personlige galleri

Bliv blæst bagover din egen skønhed med det samme. Efter fotograferingen vil du få et glas bobler og lidt snacks som du kan nyde i takt med at du nyder dine unikke billeder, som du ser allerede på dagen i studiet.

Priser

Luxury session

professionel styling
Fotografering
op til 5 timer
3 (+ x) sæt lingeri
gratis lån af lingeri fra kundeklædeskabet
bobler & snacks

2400,-

Elegance session

Fotografering
op til 4 timer
3 (+ x) sæt lingeri
gratis lån af lingeri fra kundeklædeskabetbobler & snacks900,-

Priserne er eksklusiv billeder og produkter, og starter fra 3500,-.
– Ved booking betale du for den type fotografering du ønsker (luxury eller elegance session) og minimumskøbet for produkter. 

Priserne varierer alt efter valg af produkter og collections. Den gennemsnitlige investering er 11.000-14.000,- men priserne varierer fra 3500,- og op.

Ønsker du yderligere informationer om mulighederne, så er du mere end velkommen til, at kontakte mig.

For yderligere informationer om priser samt booking, udfyld kontaktformularen

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der løbende flere smukke kvinder og sensuelle fotos til fremvisning. Her kan du også følge med i min hverdag, og se sneakpeeks og meget andet.