Fuld session

Op til 4 timers fuld fokus på DIG! Bliv stylet af en professionel stylist, og få taget sensuelle boudoir billeder, der fremhæver dig og dine unikke træk.
/ Din kvindelige boudoir fotograf

Hvad er en fuld session?

Op til 4 timers fuld fokus på DIG og kun dig! Du vil blive fotograferet i 3 forskellige sæt lingeri, med mulighed for at lave sensuelle, kunstneriske nude-billeder som et 4. sæt. Det er vigtigt, at oplevelsen er tryg, behagelig og selvfølgelig skide sjov. Vi gør tingene i dit tempo. Der er ingen forventninger til, at du skal gøre noget alene. Jeg hjælper og guider dig hele vejen igennem. Til en fuld session vil du se dig selv fra helt nye sider, og du vil mærke en helt anden styrke i dig, end du er vant til. Det sætter gang i en indre proces, der åbner op for mere selvkærlighed, og tillid til dig selv.

Udover sensuelle boudoir billeder, indebærer en fuld session også styling af en professionel stylist. Du bliver forkælet med en lækker makeup, og dit hår vil blive stylet. Det giver den sidste, afgørende WAWU-effekt til resultatet, fordi stylingen virkelig hjælper med, at fremhæve dine smukke træk, du har. 

Du kan komme med dine egne ønsker og foreslag, eller lade det være op til stylisten. Det er op til dig.

Stylingen foregår på samme lokation, som studiet, så det er dejlig nemt for dig.
*det inkluderer make up og hår-styling. Det inkluderer ikke  negle o.lign.

 

Sensuelle boudoir billeder
Se dine søde og mere romantiske sensuelle sider

4 timers selvforkælelse

Du er i centrum hos mig. 4 timer, hvor du bliver stylet, fotograferet og får fremvisning af dine smukke billeder.

3 + 1 forskellige outfits

Vælg dine 3 favorit-outfits, du gerne vil fotograferes i. Der følger en inspirationsliste med ved booking. Det 4. sæt vil være smukke, sensuelle nudeart-billeder, hvilket selvfølgelig er frivilligt, om du ønsker eller ej.

Ca. 80 billeder i dit personlige galleri

Efter fotograferingen vil der være ca. 30 min. pause, hvor jeg sorterer og udvælger de aller-bedste billeder af dig. Billederne bliver fremvist i studiet, med et glas bobler og lidt snacks, så du kan nyde dig selv.

Priser

Den fulde oplevelse med fotografering, styling af professionel stylist, fremvisning af dit smukke galleri inkl. et glas bobler og lidt snacks.

1200,-
- billeder købes ved siden af.


Fotografering, fremvisning inkl. et glas bobler og lidt snacks.

900,-
- billeder købes ved siden af.

yderligere informationer samt booking foregår på mail og telefon

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der løbende flere smukke kvinder og sensuelle fotos til fremvisning. Her kan du også følge med i min hverdag, og se sneakpeeks og meget andet.