Fuld session

Op til 4 timers fuld fokus på DIG! Bliv stylet af en professionel stylist, og få taget sensuelle boudoir billeder, der fremhæver dig og dine unikke træk.
/ Din kvindelige boudoir fotograf

Hvad er en fuld session?

Op til 4 timers fuld fokus på DIG og kun dig! Du vil blive fotograferet i 3 forskellige sæt lingeri, med mulighed for at lave sensuelle, kunstneriske nude-billeder som et 4. sæt. Det er vigtigt, at oplevelsen er tryg, behagelig og selvfølgelig skide sjov. Vi gør tingene i dit tempo. Der er ingen forventninger til, at du skal gøre noget alene. Jeg hjælper og guider dig hele vejen igennem. Til en fuld session vil du se dig selv fra helt nye sider, og du vil mærke en helt anden styrke i dig, end du er vant til. Det sætter gang i en indre proces, der åbner op for mere selvkærlighed, og tillid til dig selv.

 

 

 

 


Udover sensuelle boudoir billeder, indebærer en fuld session også styling af en professionel stylist. Du bliver forkælet med en lækker makeup, og dit hår vil blive stylet. Det giver den sidste, afgørende WAWU-effekt til resultatet, fordi stylingen virkelig hjælper med, at fremhæve dine smukke træk, du har. 

Du kan komme med dine egne ønsker og foreslag, eller lade det være op til stylisten. Det er op til dig.

Stylingen foregår på samme lokation, som studiet, så det er dejlig nemt for dig.
*det inkluderer make up og hår-styling. Det inkluderer ikke  negle o.lign.

 

Sensuelle boudoir billeder
Se dine søde og mere romantiske sensuelle sider

4 timers selvforkælelse

Du er i centrum hos mig. 4 timer, hvor du bliver stylet, fotograferet og får fremvisning af dine smukke billeder.

3 + 1 forskellige outfits

Vælg dine 3 favorit-outfits, du gerne vil fotograferes i. Der følger en inspirationsliste med ved booking. Det 4. sæt vil være smukke, sensuelle nudeart-billeder, hvilket selvfølgelig er frivilligt, om du ønsker eller ej.

Ca. 80 billeder i dit personlige galleri

Efter fotograferingen vil der være ca. 30 min. pause, hvor jeg sorterer og udvælger de aller-bedste billeder af dig. Billederne bliver fremvist i studiet, med et glas bobler og lidt snacks, så du kan nyde dig selv.

Priser

Fotografering, styling af professionel stylist, fremvisning og et glas bobler og lidt snacks.

1200,-
- billeder købes ved siden af.

*uden styling er prisen for fotograferingen 900,-

Pakker

Print-mix pakken er for dig, der ønsker, at få fine smukke billeder ud på kvalitets-print, så de kan sættes i ramme.

Her kan du selv mixe og matche ift. hvilke størrelser du ønsker.

Starter fra 2995,- 

*se priser for enkeltprint under mini session.
Ønsker du, at købe print for mindre end 2995,- skal du booke tid til mini-session i stedet for en fuld-session.

Her er anledning til, at skabe den perfekte serie af billeder over sengen i soveværelset (eller hvor du ønsker). Det er flot, prangende og det mest personlige vægpynt, man kan få. Der er god fylde på størrelserne, så de bliver ikke for små, hvis de skal hænge over andre større møbler, eller give fylde på en væg.

3 stk 50×70 print
inklusiv højt opløselige filer på de 3 print 
inklusiv 17 redigerede filer i lav opløsning.

4195,-

Denne pakke egner sig super godt, til at lave en billede-collage. Den er for dig, der ønsker at kunne variere imellem billedernes udtryk. Eller hvis du har planer om, at beholde nogle af de smukke billeder, til dig selv – men også lige vil forkæle en heldig partner, med et billede eller to.

1 stk 40×50 print
2 stk 20×30 print
3 stk 18×24 print
inklusiv højt opløselige filer på de 6 print
inklusiv 14 redigerede filer i lav opløsning

4595 kr. 

Diamantpakken er et super lækkert, kvalitetsalbum. Albummet er perfekt, til dig der ønsker at have det fysisk i hånden, så du kan se og røre. Det er også bruges, som den ultimative gave til din partner.

Du vælger selv, hvilket cover-design, du ønsker til dit album. Det indeholder 10 sider, fyldt med smukke billeder af dig selv.

Albummet er str. 20×20, inklusiv 10 sider. Der følger 20 billeder med, som vil blive fordelt på de 10 sider.

4999,-

Tilkøb:

Du har mulighed for, at tilkøbe en eksklusiv og æstetisk æske, som din album kan ligge i, inklusiv et USB-stik med alle 20 billeder, digitalt i høj opløsning.

Æsken kan designes efter eget ønske, så den kan passe ind i din boligindretning.

1000,-

Diamant PLUS pakken er en udvidelse af diamantpakken. Et super lækkert, kvalitetsalbum. Albummet er perfekt, til dig der ønsker at have det fysisk i hånden, så du kan se og røre. Det er også bruges, som den ultimative gave til din partner.

Du vælger selv, hvilket cover-design, du ønsker til dit album. Det indeholder 20 sider, fyldt med smukke billeder af dig selv.

Albummet er str. 25×25, inklusiv 20 sider. Der følger 50 billeder med, som vil blive fordelt på de 20 sider.

I PLUS-pakken følger den æstiske albums-æske og USB-stikket med de digitale filer med i prisen

8499,-

 

Ønsker du en lækker æske, fyldt til randen med fantastiske billeder af dig, som kan passes ind i din indretning derhjemme, så er pakken her perfekt til dig! 

Du får en smuk og æstetisk æske, med 40 print i 13×18 af dig. Æsken indeholder et USB-stik med alle 40 billeder digitalt i høj opløsning.

7799,-

Æsken har masser af forskellige muligheder for design, og du vælger selv dit favorit. Du kan også vælge, at få tekst, hvis du ønsker det.

(Tilkøb pr. ekstra 13×18 print, 200,-)

Til dig, der ikke vil gå på kompromis.
Denne pakke passer perfekt, til dig der ikke vil gå ned på selvforkælelse, og som vil have frit valg på alle hylder. Da billederne modtages i høj opløsning, så kan du altid selv bestille print, lærred, kaffekopper, albums osv. Mulighederne er uendelige.

Alle billederne fra fremvisningen, redigeret, digitalt i høj opløsning.

8395,-

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der løbende flere smukke kvinder og sensuelle fotos til fremvisning. Her kan du også følge med i min hverdag, og se sneakpeeks og meget andet.