Fuld session

Op til 5 timers fuld fokus på DIG! Bliv stylet af en professionel stylist, og få taget sensuelle boudoir billeder, der fremhæver dig og dine unikke træk.
/ Din kvindelige boudoir fotograf

Hvad er en fuld session?

Op til 5 timers fuld fokus på DIG og kun dig! Du vil blive fotograferet i 3 forskellige sæt lingeri, med mulighed for at tilvælge flere bonussæt med forskellige temaer.

Det er vigtigt, at oplevelsen er tryg, behagelig og selvfølgelig skide sjov. Vi gør tingene i dit tempo. Der er ingen forventninger til, at du skal gøre noget alene. Jeg hjælper og guider dig hele vejen igennem. Til en fuld session vil du se dig selv fra helt nye sider, og du vil mærke en helt anden styrke i dig, end du er vant til. Det sætter gang i en indre proces, der åbner op for mere selvkærlighed, og tillid til dig selv.

Udover sensuelle boudoir billeder, kan du også tilvælge, at blive stylet af en professionel stylist. Det giver den sidste, afgørende WAWU-effekt til resultatet, fordi stylingen virkelig hjælper med, at fremhæve dine smukke træk, du har. Jeg vil til enhver tid anbefale, at vælge stylingen til, da det både er ekstra selvforkælelse til den fulde oplevelse, men det giver også et ekstra boost af selvtillid, som skinner igennem på dine billeder.

– Du kan komme med dine egne ønsker og foreslag, eller lade det være op til stylisten. Det er op til dig.

Stylingen foregår på samme lokation, som studiet, så det er dejlig nemt for dig.
*det inkluderer make up og hår-styling. Det inkluderer ikke  negle o.lign.

Sensuelle boudoir billeder

5 timers selvforkælelse

Du er i centrum hos mig. 4 timer, hvor du bliver stylet, fotograferet og får fremvisning af dine smukke billeder.

3 + x forskellige outfits

Vælg dine 3 favorit-outfits, du gerne vil fotograferes i, og gør din oplevelse endnu mere unik og spændende, med tilvalg af bonussæt med forskellige temaer.

Ca. 80 billeder i dit personlige galleri

Efter fotograferingen vil der være ca. 30 min. pause, hvor jeg sorterer og udvælger de aller-bedste billeder af dig. Billederne bliver fremvist i studiet, med et glas bobler og lidt snacks, så du kan nyde dig selv.

Priser

Luxury session

professionel styling
Fotografering
op til 5 timer
3 (+ x) sæt lingeri
gratis lån af lingeri fra kundeklædeskabet
bobler & snacks

2400,-

Elegance session

Fotografering
op til 4 timer
3 (+ x) sæt lingeri
gratis lån af lingeri fra kundeklædeskabetbobler & snacks900,-

Priserne er eksklusiv billeder og produkter. Ønsker du yderligere informationer om mulighederne, så er du mere end velkommen til, at kontakte mig.

Priserne varierer alt efter valg af produkter og collections. Den gennemsnitlige investering er 11.000-14.000,- men priserne varierer fra 3500,- og op.

For yderligere informationer om priser samt booking, udfyld kontaktformularen

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der løbende flere smukke kvinder og sensuelle fotos til fremvisning. Her kan du også følge med i min hverdag, og se sneakpeeks og meget andet.