Samarbejdspartnere

Igennem min tid som selvstændig, har jeg haft forskellige samarbejdspartnere (og forhåbentlig flere til gode). Her på siden kan du se, hvem jeg har haft, eller stadig har et samarbejde kørende med. Jeg har også været med i to fede podcasts, som jeg håber du vil lytte til.

Samarbejdspartnere

Makeupartist og hudterapeut Maryam Ghaderi (klik for at komme til hendes Instagram)
Maryam er min faste stylist i studiet, som lægger make up og sætter hår på alle de smukke kvinder, som kommer ind til en boudoirfotografering med styling. Sammen har vi haft mere end 150 kvinder i hænderne, og hjulpet dem med at se sine smukke og unikke sider af sig selv.

Ud over vores samarbejde, specialiserer Maryam sig også i brudestyling, så hvis du skal giftes og mangler en utrolig dygtig stylist til din store dag, så kan jeg til enhver tid anbefale Maryam.


Helene Lindhardt, Lindhardtslivskunst – Terapeutisk rebkunst (klik for at komme til hjemmesiden)
Helene specialiserer sig i rebkunst, og hende og jeg har et helt unikt samarbejde. Vi kombinerer kunsten ved boudoir sammen med kunsten ved specielle rebbindinger. Sammenfletningen af de to ting giver et kunstnerisk og unikt udtryk til dine billeder.
At blive bundet i reb til fotograferingen handler ikke om noget seksuelt eller erotisk, men en måde for dig at få fremhævet dine kurver på.
Helenes speciale er netop at tage rebkunsten og bruge det som et terapeutisk redskab, ligesom jeg gør med boudoirfotograferingen. Så det er en særlig, ærlig og sårbar måde at se og komme i kontakt med sig selv på. Det kan ikke beskrives, men skal opleves.
Du kan også se hendes (og en del af vores fælles arbejde) på hendes instagram her.


Panayotis (klik for at komme til hjemmesiden) 
Panayotis er nok en af Danmarks mest anerkendte brudekjoleforretninger, og hvis du skal finde drømmekjolen til dit bryllup, er det stedet at kigge. Ud over alle de smukke kjoler, så er det også en oplevelse i sig selv, at komme ind i deres flotte lokaler.
Jeg er så priviligeret, at have et samarbejde med Panayotis, så når du køber din brudekjole hos dem, så vil du også få en lille gave med fra mig, når du får deres lækre goodiebag.

PODCAST

PowerWomanHood podcast med Laura Loop

Træd ind i Lauras powerfulde coachingunivers her.
Lyt til PowerWomanHood podcasten på Spotify eller der hvor du foretrækker at høre podcast.

Dit sensuelle selvbillede med Pernille Kronborg

Her kan du finde Pernille Kronborg’s podcastepisoder her og træde dybere ind i hendes fantastiske univers som coach og parterapeut.