Om Winther

Min helt store passion er at finde det unikke, og fastholde det i smukke billeder. 

Jeg ved, at alle kvinder er forskellige, og har sine egne unikke træk. Dem hjælper jeg med, at finde frem!

Mette-wintherMette Winther Birk
Studie: Himmelbjergvej 11, 8680 Ry
kontakt@boudoirbywinther.dk
Tlf. 27292015

Ønsker du, at få mig hjem til dig, gør jeg gerne det.
Jeg bor i Horsens. Prisen for transport er 3,5 kr. pr. km.
De første 10 km. er uden beregning

Enhver krop er unik.

Min helt store passion er at finde det unikke, og fastholde det i smukke billeder. Det kan jeg med boudoir-fotografiet. De nærmest kunstneriske øjeblikke, hvor det enkelte menneskes særkende træder frem, kan ændre deres syn på sig selv for altid. Inden fotograferingen fortæller kunden måske, hvor ubehageligt det er at stå foran kameraet, men efterhånden som hun selv ser sig selv i et andet lys, slapper hun af og nyder selvforkælelsen.

Passion for det gode arbejde.

Passionen for fotografi har jeg haft siden ungdomsårene, og selvom jeg kun er 24 år, har jeg allerede 6 års erfaring som fotograf. I tilbagemeldingerne fra mine kunder kan jeg se, at jeg åbenbart har en evne til at skabe de trygge rammer, der skal til for at det magiske øjeblik kan fanges i linsen.
Efter at have arbejdet som fotograf i et større fotostudie, har jeg valgt at blive selvstændig, for at kunne koncentrere mig mere om boudoir-genren, for at fokusere på de trygge rammer og for at have mere tid til den enkelte kunde.

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der jævnligt flere smukke kvinder. Her kan du også holde øje med mit arbejde, og løbende kampagner.