Mini session

Hvad er en mini session?

En mini session er en “kort udgave” af den fulde oplevelse. Her er der fuld fokus på DIG i 1,5-2 timer! Du vil blive fotograferet i ét sæt lingeri. Det er vigtigt, at oplevelsen er tryg, behagelig og selvfølgelig skide sjov. Til en mini session, vil jeg fotograferer dig i en masse forskellige poseringer, og vi gør brug af et par forskellige studiespots, for at få et varieret udtryk i dine smukke boudoir billeder.

 

Få en fantastisk oplevelse, i form af en mini-boudoir session.

Mini session er for perfekt, til dig der ønsker, at prøve det af, før du booker en tid, til den fulde session. Det er også ideel for dig, der har en travl hverdag, men som stadig ønsker, en oplevelse du aldrig glemmer.

Boudoir mini session i Ry

 

At se sig selv med positive øjne, og elske den krop man har, er desværre rigtig svært for mange. Ved en mini session, gør vi sammen, dine negative tanker til skamme med det smukkeste galleri af boudoirbilleder, der viser dine smukke og unikke træk og former.

2 timers selvforkælelse

Du er i centrum hos mig. 2 timer, hvor du fotograferet fra alle dine unikke sider, og får fremvisning af dine smukke billeder.

Vælg dit favorit-outfit

Vælg dint absolut favorit-ouifit, du gerne vil fotograferes i. Der følger en inspirationsliste med ved booking. Du er også velkommen til, at vælge nude som dit outfit, hvis du ønsker det.

Ca. 40 billeder i dit personlige galleri

Efter fotograferingen vil der være ca. 30 min. pause, hvor jeg sorterer og udvælger de aller-bedste billeder af dig. Billederne bliver fremvist i studiet, med et glas bobler og lidt snacks, så du kan nyde dig selv.

Hvad er forskellen på mini og fuld session?

Rent tidsmæssigt varer en mini session 2 timer. En fuld session varer 4 timer.
Ved en fuld session går den første time med at blive stylet med en lækker makeup og få sat håret af en professionel stylist.

En fuld session er for dig, der ønsker at gå all in og virkelig få den fulde, eksklusive oplevelse. Det er den ultimative måde at give sig selv noget ordentligt selvforkælelse, og få et vildt selvtillidsboost.

En mini session vil være for dig, der ønsker at prøve kræfter med det, før du beslutter dig for at tage springet til den fulde oplevelse. Det kan også være for dig, der har en travl hverdag, og som bare SKAL prøve det, men hvor du ikke har mulighed for at tage en hel fridag fra arbejdet. Mini session er også perfekt til dig, der har prøvet det før og ved hvor afhængighedsdannende det er.

‣ 2 timer
‣ 1 sæt lingeri
‣ Ca. 40 billeder i dit galleri
‣ 4 timer
‣ Professionel styling hår + makeup
‣ 3 sæt lingeri + nude
‣ Ca. 80 billeder i dit galleri

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der løbende flere smukke kvinder og sensuelle fotos til fremvisning. Her kan du også følge med i min hverdag, og se sneakpeeks og meget andet.