Mini session

Hvad er en mini session?

En mini session er en “kort udgave” af den fulde oplevelse. Her er der fuld fokus på DIG i 1,5-2 timer! Du vil blive fotograferet i ét sæt lingeri. Det er vigtigt, at oplevelsen er tryg, behagelig og selvfølgelig skide sjov. Til en mini session, vil jeg fotograferer dig i en masse forskellige poseringer, og vi gør brug af et par forskellige studiespots, for at få et varieret udtryk i dine smukke boudoir billeder.

 

Få en fantastisk oplevelse, i form af en mini-boudoir session.

Mini session er for perfekt, til dig der ønsker, at prøve det af, før du booker en tid, til den fulde session. Det er også ideel for dig, der har en travl hverdag, men som stadig ønsker, en oplevelse du aldrig glemmer.

Boudoir mini session i Ry

 

At se sig selv med positive øjne, og elske den krop man har, er desværre rigtig svært for mange. Ved en mini session, gør vi sammen, dine negative tanker til skamme med det smukkeste galleri af boudoirbilleder, der viser dine smukke og unikke træk og former.

2 timers selvforkælelse

Du er i centrum hos mig. 2 timer, hvor du fotograferet fra alle dine unikke sider, og får fremvisning af dine smukke billeder.

Vælg dit favorit-outfit

Vælg dint absolut favorit-ouifit, du gerne vil fotograferes i. Der følger en inspirationsliste med ved booking. Du er også velkommen til, at vælge nude som dit outfit, hvis du ønsker det.

Ca. 40 billeder i dit personlige galleri

Efter fotograferingen vil der være ca. 30 min. pause, hvor jeg sorterer og udvælger de aller-bedste billeder af dig. Billederne bliver fremvist i studiet, med et glas bobler og lidt snacks, så du kan nyde dig selv.

Priser

Fotografering, fremvisning, et glas bobler og lidt snacks.

700,-
- Billeder købes ved siden af.

Opgrader til fuld-session med 3 + 1 outfits + 200,- (se fuld-session-siden) Opgrader til fuld-session inkl. styling + 500,- (se fuld-session-siden)

13×18 320,-
18×24 390,-
20×30 540,-
30×40 640,-
40×50 790,-
50×70 1490,-
60×80 1690,-
70×100 2340,-

Lav opløselig (ikke printbar) 459,-/stk
Højt opløselig (printbar) 899,-/stk

Er du til det digitale univers, men samtidig også vil have mulighed for, at få dine unikke billeder ud på print. Så er denne pakke perfekt til dig.

Her vælger du dine absolut favoritter, som du vil modtage digitalt. Du kan bruge dem, til lige det, du ønsker. Som baggrund, på print, lærred, fotokalender. Kun din egen fantasi sætter grænserne.

5 stk højt opløselige filer 

2995,- 

– tilkøb af de 5 filer som 13×18 print
400,- (i alt 3395,-)

Her er anledning til, at skabe den perfekte serie af billeder over sengen i soveværelset (eller hvor du ønsker). Det er flot, prangende og det mest personlige vægpynt, man kan få.  Her vil du altid blive mindet om, hvor smuk og sexet du er, når du kigger på billederne.

3 stk 40×50 print
inklusiv 10 digitale filer i lav opløsning.

3795,-

Denne pakke egner sig super godt, til at lave en billede-collage. Den er for dig, der ønsker at kunne variere imellem billedernes udtryk. Eller hvis du har planer om, at beholde nogle af de smukke billeder, til dig selv – men også lige vil forkæle en heldig partner, med et billede eller to.

1 stk 40×50 print
2 stk 20×30 print
3 stk 18×24 print
inklusiv lavt  opløselige filer på de 6 print.

3995 kr. 

Diamantpakken er et super lækkert, kvalitetsalbum. Albummet er perfekt, til dig der ønsker at have det fysisk i hånden, så du kan se og røre. Det er også bruges, som den ultimative gave til din partner.

Du vælger selv, hvilket cover-design, du ønsker til dit album. Det indeholder 5 sider, fyldt med smukke billeder af dig selv.

Albummet er str. 15×15, inklusiv 5 sider. Der følger 12 billeder med, som vil blive fordelt på de 5 sider.

4299,-

Tilkøb:

Du har mulighed for, at tilkøbe de 12 billeder på digital fil i høj opløsning.

1000,-

Diamant er et opgradering af diamant mini-pakken.

Det et super lækkert, kvalitetsalbum. Albummet er perfekt, til dig der ønsker at have det fysisk i hånden, så du kan se og røre. Det er også bruges, som den ultimative gave til din partner.

Du vælger selv, hvilket cover-design, du ønsker til dit album. Det indeholder 10 sider, fyldt med smukke billeder af dig selv.

Albummet er str. 20×20, inklusiv 10 sider. Der følger 22 billeder med, som vil blive fordelt på de 10 sider.

4999,-

Tilkøb:

Du har mulighed for, at tilkøbe en eksklusiv og æstetisk æske, som din album kan ligge i, inklusiv et USB-stik med alle 24 billeder, digitalt i høj opløsning.

Æsken kan designes efter eget ønske, så den kan passe ind i din boligindretning.

1000,-

Til dig, der ikke vil gå på kompromis.
Denne pakke passer perfekt, til dig der ikke vil gå ned på selvforkælelse, og som vil have frit valg på alle hylder. Da billederne modtages i høj opløsning, så kan du altid selv bestille print, lærred, kaffekopper, albums osv. Mulighederne er uendelige.

Alle billederne fra fremvisningen, redigeret, digitalt i høj opløsning.

5995,-

Hvad er forskellen på mini og fuld session?

Rent tidsmæssigt varer en mini session 2 timer. En fuld session varer 4 timer.
Ved en fuld session går den første time med at blive stylet med en lækker makeup og få sat håret af en professionel stylist.

En fuld session er for dig, der ønsker at gå all in og virkelig få den fulde, eksklusive oplevelse. Det er den ultimative måde at give sig selv noget ordentligt selvforkælelse, og få et vildt selvtillidsboost.

En mini session vil være for dig, der ønsker at prøve kræfter med det, før du beslutter dig for at tage springet til den fulde oplevelse. Det kan også være for dig, der har en travl hverdag, og som bare SKAL prøve det, men hvor du ikke har mulighed for at tage en hel fridag fra arbejdet. Mini session er også perfekt til dig, der har prøvet det før og ved hvor afhængighedsdannende det er.

‣ 2 timer
‣ 1 sæt lingeri
‣ Ca. 40 billeder i dit galleri
‣ 4 timer
‣ Professionel styling hår + makeup
‣ 3 sæt lingeri + nude
‣ Ca. 80 billeder i dit galleri

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der løbende flere smukke kvinder og sensuelle fotos til fremvisning. Her kan du også følge med i min hverdag, og se sneakpeeks og meget andet.