Kvindemesse

Du fortjener at forkæle dig selv!

I en travl hverdag, er det nemt at glemme mig-tid og selvforkælelse. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig lidt på vej.

Her kan du helt kvit og frit downloade et gavekort på 400 DKK, som du kan bruge på, at give dig selv en fantastisk gave og selvværdsboost med en personlig boudoirfotografering!

Fotograferingen kan ligge i hele 2023, men den skal være booket i kalenderen senest d. 04.04.2023.

PS. du må også gerne udfylde kontaktformularen, hvis du har spørgsmål, inden du beslutter, om du vil booke en tid!

Mine kunders oplevelser

Over 110 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.
5/5

“Kæreste Mette 🤩

Du får 5 KÆMPE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra..
Jeg vidste godt det ville blive fantastisk at komme ind til dig, men at det var SÅ fedt havde jeg ikke turde drømme om..

Du gjorde det til den bedste oplevelse, med at guide, fortælle og forklare hele vejen igennem.
Og billederne er virkelig bleven så flotte ❤️
Jeg kan ikke vente med at modtage mit album og vise det frem til min kæreste 😍⭐️

Tusinde tusinde tak for den fantastiske oplevelse..
kommer helt sikkert igen 🤩❤️🥂”

– Janni

5/5

“Mette har fotograferet mig flere gange indenfor boudoir og jeg elsker simpelhen hvordan hun kan trylle hver eneste gang. Hun får mig til at elske min krop og den måde hun kan få min krop til at udstråle på billederne.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Mette, for du føler dig SÅ velkommen og godt tilpas. Så det er ingen sag og stå i lingeri og vise sig frem – For du føler dig Tryg!

Du bliver så glade for dine billeder, selvom du måske ikke er tilfreds med din egen krop inden du kom ind til Mette, så får du alligevel lyst til at vise dine billeder til alle bagefter”

– Camilla 

Øget selvtillidsboost

Mange af de smukke kvinder som får taget en boudoir fotografering hos mig, går herfra med øget selvtillid og en helt ny glæde til sin egen krop.

Egnet til alle kvinder

Boudoir er for kvinder i alle former, som gerne vil give sig selv en unik gave i form af et selvværdsboost og glæde. Alle er smukke på sin helt egen måde.

En gave for livet

Boudoir starter ofte som en gave til sin partner, men mange finder hurtigt ud af, at det faktisk er en gave for livet til sig selv i form af kærlighed til ens krop.

Se nogle af de mange boudoir-babes, jeg har haft i studiet

Resultater baseret på personlighed, tillid og intuition.

Google maps til studiet i Ry

mig kvindelig fotograf

Selve stedet - og vejen op til mig

Afspil video om Himmelbjreggården

Videoen her viser både den smukke natur og mit lille fine studie. Men lige så vigtigt kan du se, hvordan du finder vejen op til mit studie, når du skal have taget dine egne boudoir billeder hos mig.

Hvem er jeg?
Mit navn er Mette, og jeg er en kvindelig fotograf, med speciale i, at få kvinder til, at stråle. Boudoir billeder handler ikke kun om, at at få et billede op på væggen, eller i et album. Det handler om, at kvinden skal se, hvor smuk, unik og sensuel, hun er. Selvkærlighed er desværre en sjældent ting, som vi ikke ser nok af. Men hver gang, en ny kvinde er gået ud fra min studie, ser jeg lidt mere selvkærlighed i verden. Og det er det, der driver mig. Se mere om mig / Boudoir By Winther her!

Følg mig også på Instagram og Facebook, her kommer der jævnligt flere smukke kvinder. Her kan du også holde øje med mit arbejde, og løbende kampagner.