+200 fotograferinger & 4,9 ud af 5 stjerner ✨

Boudoir Fotografering

Boudoir handler om, at vise alle ens smukke sider, som nogle gange bliver gemt væk og som man måske ikke selv vidste man havde.

Øget selvtillidsboost

Mange af de smukke kvinder som får taget en boudoir fotografering hos mig, går herfra med øget selvtillid og en helt ny glæde for deres egen krop.

Egnet til alle kvinder

Boudoir er for kvinder i alle former, som gerne vil give sig selv en unik gave i form af selvtillid og glæde. Alle er smukke på deres helt egen måde.

En gave for livet

Boudoir starter ofte som en gave til sin partner, men mange finder hurtigt ud af, at det faktisk er en gave for livet til sig selv i form af kærlighed til ens krop.

Mette-winther

Hvorfor Boudoir by Winther?

Min helt store passion er at finde det unikke, og fastholde det i smukke billeder.  Jeg ved, at alle kvinder er forskellige, og har sine egne unikke træk. Dem hjælper jeg med, at finde frem i billeder!

Ofte er det ikke noget de selv kan se, derfor går de fleste kvinder ud fra fotosessionen hos mig, med et ekstra boost af selvtillid. De er så stolte at resultatet, at de hellere end gerne vil fortælle om deres oplevelse.

Mine smukke kunder

Mine smukke kunder

Mine kunders oplevelse

Jeg har kun 5-stjernede anmeldelser +70 stk.
5/5

“Mette har fotograferet mig flere gange indenfor boudoir og jeg elsker simpelhen hvordan hun kan trylle hver eneste gang. Hun får mig til at elske min krop og den måde hun kan få min krop til at udstråle på billederne.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Mette, for du føler dig SÅ velkommen og godt tilpas. Så det er ingen sag og stå i lingeri og vise sig frem – For du føler dig Tryg!

Du bliver så glade for dine billeder, selvom du måske ikke er tilfreds med din egen krop inden du kom ind til Mette, så får du alligevel lyst til at vise dine billeder til alle bagefter”

– Camilla 

5/5

“Kæreste Mette 🤩

Du får 5 KÆMPE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra..
Jeg vidste godt det ville blive fantastisk at komme ind til dig, men at det var SÅ fedt havde jeg ikke turde drømme om..

Du gjorde det til den bedste oplevelse, med at guide, fortælle og forklare hele vejen igennem.
Og billederne er virkelig bleven så flotte ❤️
Jeg kan ikke vente med at modtage mit album og vise det frem til min kæreste 😍⭐️

Tusinde tusinde tak for den fantastiske oplevelse..
kommer helt sikkert igen 🤩❤️🥂”

– Janni

Kontakt mig

Har du spørgsmål, eller vil booke en fotografering? Så må du hellere end gerne udfylde formularen, så vender jeg tilbage hurtigste muligt.

Kontakt uforpligtende