Jeg har åbent og overholder alle retningslinjer. Du kan booke en tid her

Boudoir Fotografering

Boudoir handler om, at vise alle ens smukke sider, som nogle gange bliver gemt væk og som man måske ikke selv vidste man havde.

Øget selvtillidsboost

Mange af de smukke kvinder som får taget en boudoir fotografering hos mig, går herfra med øget selvtillid og en helt ny glæde for deres egen krop.

Egnet til alle kvinder

Boudoir er for kvinder i alle former, som gerne vil give sig selv en unik gave i form af selvtillid og glæde. Alle er smukke på deres helt egen måde.

En gave for livet

Boudoir starter ofte som en gave til sin partner, men mange finder hurtigt ud af, at det faktisk er en gave for livet til sig selv i form af kærlighed til ens krop.

Mette-winther

Hvorfor Boudoir by Winther?

Min helt store passion er at finde det unikke, og fastholde det i smukke billeder.  Jeg ved, at alle kvinder er forskellige, og har sine egne unikke træk. Dem hjælper jeg med, at finde frem i billeder!

Ofte er det ikke noget de selv kan se, derfor går de fleste kvinder ud fra fotosessionen hos mig, med et ekstra boost af selvtillid. De er så stolte at resultatet, at de hellere end gerne vil fortælle om deres oplevelse.

Mine smukke kunder

Mine smukke kunder

Mine kunders oplevelse

5/5

“Mette har fotograferet mig flere gange indenfor boudoir og jeg elsker simpelhen hvordan hun kan trylle hver eneste gang. Hun får mig til at elske min krop og den måde hun kan få min krop til at udstråle på billederne.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Mette, for du føler dig SÅ velkommen og godt tilpas. Så det er ingen sag og stå i lingeri og vise sig frem – For du føler dig Tryg!

Du bliver så glade for dine billeder, selvom du måske ikke er tilfreds med din egen krop inden du kom ind til Mette, så får du alligevel lyst til at vise dine billeder til alle bagefter”

– Camilla 

5/5

“Mine varmeste anbefalinger af Mette, der tager de mest fantastiske billeder og fanger essensen af “modellen” foran kameraet! 🙂
Mette formår at skabe en behagelig og tryg atmosfære, samt kommer med de sødeste kommentarer i løbet af sessionen.

Kære Mette, tak for de flotte billeder du tog af mig, som skulle bruges til min mand i morgengave – han blev noget overrasket og synes at de er fantastisk flotte. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg stiller mig foran dit kamera – du gør det suverænt godt”

– Jane

Kontakt mig

Har du spørgsmål, eller vil booke en fotografering? Så må du hellere end gerne udfylde formularen, så vender jeg tilbage hurtigste muligt.

Kontakt uforpligtende